Over ons

Het familiebedrijf Van Dam Lichtreclame in Drachten werd in 1979 opgericht als b.v. door Pier van Dam en is van oudsher actief in lichtreclame. Door de jaren heen hebben wij ervaring opgedaan met allerlei verschillende producten, systemen en mogelijkheden van lichtreclame en reclame producten, waardoor wij elke klant maatwerk kunnen bieden. Immers, met lichtreclame wil je niet alleen zichtbaar en vindbaar zijn, het is ook het visitekaartje van je bedrijf. Daarbij past een frisse pakkende uitstraling die uw bedrijf doet bloeien met alleen het beste en mooiste product.

Over Van Dam Lichtreclame

Naar aanleiding van vragen en wensen van onze klanten, heeft Van Dam Lichtreclame in de loop van de jaren haar productportfolio enorm uitgebreid, met onder andere een groot variatie aan reclame producten: Doosletters verlicht en onverlicht, reclame zuilen ook verlicht en onverlicht, Lichtkranten, LED videoschermen, reclameborden, neon reclame en kunst, plakletters voor beletteren van borden, ramen en auto’s, bestikkering van fullcolour afbeeldingen ook grootformaat, bewegwijzering binnen en buiten, lichtbakken en lichtkoof voor boven een bord en vlaggen en vlaggenmasten niet te vergeten. Alle werkzaamheden rondom lichtreclame en reclame worden door onze deskundige medewerkers zelf uitgevoerd. Van advies tot ontwerp en van fabricage en montage, tot en met onderhoud, revisie en het verhelpen van eventuele storingen, ook als het niet door ons is geleverd helpen we u weer het te herstellen.

Kernwaarden

Bij alles wat wij doen staan kwaliteit, veiligheid en het milieu centraal. Kwaliteit in producten: we produceren alleen met A merk materialen wat garant staat voor de beste toepassingen. Zo als acrylaat verkrijgbaar in diverse RAL kleuren. Daarnaast zijn aluminium en roestvrijstaal veelgebruikte materialen. Kwaliteit in veiligheid: Vandam Lichtreclame is TUV-VCA, en SIBON gecertificeerd. En tenslotte kwaliteit in service en kennis. Zo is de locatie vaak van doorslaggevende betekenis voor de vraag wat je waar kunt bevestigen. Daarbij speelt ook veiligheid voor de omgeving een rol. We testen onze producten altijd vooraf, om problemen achteraf te voorkomen. Wie voor Vandam Lichtreclame kiest, kiest voor deskundigheid en zekerheid.

Hoogwerker

De grondstoffen die Vandam Lichtreclame gebruikt zijn recyclebaar. Veel producten die worden vervangen, krijgen een tweede leven. Lukt dat niet, dan worden ze gerecycled. Verder werken we snel en accuraat en zijn we creatief in het vinden van de beste oplossingen. En we werken op tijd, afspraak is afspraak, daar wordt niet aan getornd. Het eigen wagenpark, inclusief hoogwerker, zorgt ervoor dat Vandam Lichtreclame het hele proces in eigen hand heeft. Dat is een prettige zekerheid voor de klant.

Professionele uitstraling

De juiste lichtreclame zorgt voor een professionele uitstraling van uw bedrijf of organisatie. Vandam Lichtreclame zorgt er al ruim 40 jaar voor dat klanten opvallen, herkenbaar zijn en aanspreken. Niet alleen met lichtreclame, maar ook met allerlei andere vormen van reclame. Dat brede assortiment aan mogelijkheden heeft vele klanten doen besluiten met Vandam lichtreclame in zee te gaan.       

projecten

Recente projecten